Mantelijauhoilla paneroitu fetajuusto. Suolaisen makea ja lämmin jälkiruoka.
Mielestäni parhaiten juuston kaveriksi olisi sopinut mustaherukkahillo, mutta sitä ei löytynyt kaapista nyt sokerittomana.
Koristeluun käytety lakkojen ja punaherukoiden lisäksi steviaa GI 0 ja agavesiirappia jonka GI on noin 20.
Tarvitset:
Leikkaa juustosta sopivia annospaloja.
Riko kananmuna sopivaan astiaan, esim. syvä lautanen ja sekoita haarukalla rakenne rikki.
Laita mantelijauhoja myös syvälle lautaselle.
Kääntele juustopalat ensin kananmunassa ja sitten mantelijauhoissa. Toista tarvittaessa.
Paista kuorrutetut juustopalat voissa miedolla lämmöllä molemmin puolin. Varo, mantelijauho saa helposti liikaa väriä.
Hauduttele hetki kannen alla, jotta juusto vähän sulaa.
Koristele annokset marjoilla tai hillolla. Vaikkapa molemmilla. Paistetusta sitruunansiivusta tulee oma säväyksensa jälkiruokaan. Kannattaa kokeilla.
- Fetajuustoa tai salaattijuustoa. Kannattaa valita täysrasvainen juusto ettei juustosta paistaessa tule kumimaista.
- Mantelijauhoa tai pofiber perunakuitua
- Kananmunan
- Voita paistamiseen
- Marjoja tai hilloa koristeluun. Mustaherukkahillo sopii täydellisesti.
Leikkaa juustosta sopivia annospaloja.
Riko kananmuna sopivaan astiaan, esim. syvä lautanen ja sekoita haarukalla rakenne rikki.
Laita mantelijauhoja myös syvälle lautaselle.
Kääntele juustopalat ensin kananmunassa ja sitten mantelijauhoissa. Toista tarvittaessa.
Paista kuorrutetut juustopalat voissa miedolla lämmöllä molemmin puolin. Varo, mantelijauho saa helposti liikaa väriä.
Hauduttele hetki kannen alla, jotta juusto vähän sulaa.
Koristele annokset marjoilla tai hillolla. Vaikkapa molemmilla. Paistetusta sitruunansiivusta tulee oma säväyksensa jälkiruokaan. Kannattaa kokeilla.
Lähetä kommentti