Jotain valmista kuitenkin piti saada ja onneksi bongasin pari jääkaapin perälle unohtunutta lanttua.
Lantturanskalaisia! Oivaa lohturuokaa.
Lantturanskalaisiin tarvitset:
- 1 keskikokoinen lanttu per syöjä
- öljyä paistamiseen
- suolaa, pippuria ja grillausmaustetta
Kuori lantut ja tee niistä noin sentin vahvuisia tikkuja.
Kuivaa lanttutikut talouspaperilla ja uppopaista n. 170*C öljyssä niin että niistä tulee kullan ruskeita.
Valuta lantut ja anna hetken kuivahtaa.
Nosta öljyn lämpötila 200*C ja paista lantut vielä toistamiseen kauniin rapean ruskeiksi
Valuta ja mausta. Tarjoile heti.
Vinkki: Tee lantturanskalaiset vaikka kolmen hiilarin hampurilaisten lisukkeeksi.
Ohjeeseen tästä
2 kommenttia
Kiitos reseptistä!
VastaaPoistaOleppa hyvä :)
Poista