Nämä pienet välipalapizzat ovat suorastaan syntisen hyviä ja
helppoja tehdä.
Sopivat yhtälailla illanistujaisiin ja leffaillan
naposteltaviksi. Kun valitset pohjiksi Friggs pellavansiemen & rosmariini-
tai chiansiemenet & merisuolariisikakkuja niin ne ovat myös
gluteenittomia. Hampunsiemen & mustapippuri sopivat pizzoihin myös
erinomaisesti, mutta jos ruuan pitää varmasti olla täysin gluteeniton, niin
valitse jompikumpi ensimmäisistä.
Osallistun tällä reseptillä Friggsin ja Ruoka.fi:n Tuunaa riisikakku upeaksi välipalaksi –kilpailuun.
Voit myös itse osallistua kilpailuun äänestämällä suosikkireseptiäsi.
Äänestämällä voit voittaa 100e lahjakortin ja vuoden riisikakut. Siinä sitä riittäisi tuunattavaa :)
Helpot ja nopeat Friggs välipalapizzat
Tarvitset:
- Friggs pellavansiemen & rosmariini riisikakkuja tai chiansiemenet & merisuola
- ketsuppia
- juustoraastetta
· kinkkusuikaleita
· salamia
· ananasta
· kirsikkatomaatteja
· pizzamaustetta
Tee näin:
Sivele Friggs riisikakut ketsupilla.
Ripottele päälle juustoraastetta.
Lisää muut täytteet.
Paista uunissa 225*C noin 7 min tai niin kauan että juusto
sulaa ja pizza saa kauniin värin.
Äänestä suosikkireseptiäsi ja osallistu kilpailuun klikkaamalla tästä
Tai klikkaamalla alla olevaa banneria
4 kommenttia
Näyttääpä tooosi hyviltä. :) Pitää varmaan kokeilla joskus! Ja hei, semmonen pieni vinkki vielä tohon kirjotusasuun, että gluteenittomasti ei gluteiinittomasti. Tuntuu monilla menevän toi sana vähän solmuun. :)
VastaaPoistaKiitokset. Huomaan itsekkin kirjoittavani sujuvasti molemmilla tavoilla. Yritän muistaa karsia toisen pois. Kiitokset palautteesta :)
PoistaOmpa herkullisen näköiset ja helpot! Kokeiluun menee viikonloppuna =D Kiitos, ja tulipas äänestettyä!
VastaaPoistaKiitokset :) Tämän haasteen myötä itseasiassa itsekkin tajusin kuinka monikäyttöisiä ja helppoa hätävaraa riisikakut ovat :)
Poista