Helpot
ja yksinkertaiset ruuat ovat monesti niitä parhaita.
Tässä
raikas jälkiruokaehdotus vaikkapa pääsiäispöytään.
Tyrni- appelsiinikiisseli
- 8 dl appelsiinimehua
- 2 dl tyrnimehua
- maun mukaan hunajaa makeuttamaan tarvittaessa
- 2 kuorittua appelsiinia kuutioituna
- 3 rkl perunajauhoja ja tilkka vettä
- kerma- tai vaniljavaahtoa
Sekoita
perunajauhot vesitilkkaan niin että seos on suht juoksevaa.
Kaada perunajauhot
tuoremehun sekaan kokoajan sekoittaen.
Sekoittele
niin kauan, että seos pari kertaa pulpahtaa ja mehu on sakeutunut kiisseliksi.
Nosta kattila liedeltä ja
anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Lisää tyrnimehu,
appelsiinikuutiot ja makeuta tarvittaessa hunajalla.
Tarjoile
kylmänä kerma- tai vaniljavaahdon kera.
1 kommentti
Ihanan keväinen kiisseli!
VastaaPoista