Talviloma on kohta lusittu ja vähän kaikenlaista tässä on
ehtinyt touhuamaan. Ei kuitenkaan taaskaan niin paljon kuin olisin ajatellut
saavani aikaan.
Eilen paukahti pitkästä aikaa kunnon flunssakin päälle ja se
luonnollisesti pistää uusiksi loppuviikon suunnitelmia.
Investoin muuten uuden apukokin keittiöön. Pitkään
himoitsemani Sous Vide kypsentimen ja olen siihen aivan hurahtanut. Tässä on
sitten ollut vaikka mitä kokeiluja ja testit jatkuvat.
Ensimmäisenä kokeilin poron fileen kypsentämistä ja voin
kertoa, että kypsyydestä tuli juurikin täydellinen!
Sous Videstä lisää juttua sitten toisella kertaa.
Se mistä piti kirjoittaa, on että löysin loistavan
punaviinin. Viini oli täydellinen makupari valmistamani poron kanssa.
Kyseessä on Sartori
Regolo 2012.
Terveiset vaan taas sinne Klaukkalan Alkoon. Kiitokset, että
jaksatte tämän kanssa aina hyllyn välejä kiertää ja pohtia vaihtoehtoja <3
Kyllä meni taas ihan nappiin!
Sartori Regolo 2012 tulee Italiasta ja on kivan hedelmäinen,
keskitäyteläinen ja aavistuksella nahkaa.
Rypäle: Corvina Veronese.
Viinilehti
kertoo viinin olevan harmoninen ja laadultaan erinomainen. Ruokasuosituksena
juurikin selkeänmakuiset riistalihat.
Alkon määritelmän voit kurkata tästä.
Hintaa pullolla on 15€ ja löytyy ihan hyllyvalikoimasta.
Jos suunnitelmissasi on vaikkapa viikonloppuna valmistaa
riistaruokaa niin suosittelen kokeilemaan.
Flunssaisin talvilomaterveisin:
//tiina
3 kommenttia
Varmaan ihana uusi apukokki sulla käytössä, olen kuulut paljonkin tuosta ja huippukokitkin näitä varsin usein apunaan käyttävät. Punkku on punkku, en tajuu joskus 4 vuotta sitten tuli mittari täyteen, jotain jälkiruoka punkkua kuten Valpolicellaan pystyn vielä nauttimaan, jospa se joskus palautuisi takaisin. Roseviinit kyllä uppoo. Mukavaa loman loppua, koitahan parantua <3
VastaaPoistaPikaista paranemista Tinsku ❤️
VastaaPoistaTäällä on kaksi punaviiniaddiktia ja toi otetaan kyllä kokeiluun! :-)
VastaaPoistaTerkkuja keväisestä Lontoosta!