What’s cookingHelsinki on ruokatapahtuma, joka pidetään Helsingin Teurastamolla lauantaina
8.4.2017.
Ruokakarnevaalin keskipisteenä ovat ruoka- ja leivontabloggaajat,
jotka pitävät kokkausnäytöksiä päivän aikana omista suosikkiresepteistään.
Jokaisesta kokkausnäytöksestä saa mukaansa paljon tietoa, ideoita sekä tietysti
herkullisen reseptin.
Tule seuraamaan bloggaajien kokkausnäytöksiä, saamaan uusia
ideoita, oppimaan keittiöniksejä ja nauttimaan kevään kiinnostavimmasta
ruokakarnevaalista!
Näytökset pidetään klo 12-17 Teurastamon Kellohallissa ja
tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy.
Tinskun keittiö
kokkaa Mukana
maku bloggarin kanssa takuulla suussa sulavan mureaa
maustehärkää, taatelikastiketta ja nasi goreng-riisiä.
Samalla esittelen salaisen keittiöaseeni Sous
vide- keittimen, millä maustehärkä tullaan kypsentämään. Saattaapa olla, että
jotain sous vide- tekniikalla valmistettua jälkiruokaakin on tulossa.
Enpä paljasta enempää. Näette sitten ;)
Tässä salainen keittiöaseeni |
Tervetuloa siis sankoin joukoin seuraamaan. Minä ja Mukana
maku olemme näytöskeittiössä tasan klo: 12.00 eli heti kun ovet avataan
yleisölle.
Katso kaikki näytösaikataulut klikkaamalla Tästä
Tänä vuonna ruokakaarnevaalien lisäksi järjestetään myös astia
ja sisustuskirpputori jossa aarteitaan myyvät ainakin Beach house kitchen - ruokablogi, Vanelja, Diagnoosi: Sisustusmania, Kreetta Järvenpää Photography, Sateenkaaria ja serpentiiniä -blogi, Weekday Carnival ja Inspired By Love.
What’s cooking Helsinki -päivä päättyy kiinnostavaan
illalliseen, joka järjestetään Kellohallissa.
Lisää tietoa illallisesta ja
illalliskortin hinnasta löydät Täältä.
Teurastamo sijaitsee Helsingin Kalasataman ja Sörnäisten
kupeessa osoitteessa Työpajankatu 2, 00580 Helsinki. Katso saapumisohjeet
Teurastamon verkkosivuilta: www.teurastamo.com
1 kommentti
Hyviä kokkailuja kivaan tapahtumaan!
VastaaPoista