Yhden raaka-aineen juustonäkkäri on universumin helpoin ja
nopein ”leipomus”
Tarvitset vain siivun juustoa ja työnnät sen mikroon. Jep,
juurikin näin. Lopputulema on rouskuvan rapea ja herkullinen ”leipäsiivu”.
Yhden raaka-aineen juustonäkkäri
Kuvan pulleampi ja ilmavampi ”näkkäri”
Tarvitset:
- 1 siivu Aamupala juustoa (ei kevyt versio) Käytin Valio
- palan leivinpaperia
Tee näin:
Kuori juusto muovikääreistään ja laita leivinpaperipalan
päälle.
Laita mikroon täydelle teholle 1,5 -2 min. (Riippuu vähän
mikrosi tehosta.)
Kuvan ohut ”näkkäri”
Tarvitset:
- 1 valmiiksi siivutettu Edam, Emmental yms. juustosiivu (ei kevyt versio) (käytin Milbona valmiiksi siivutettuja puolitettuna)
- palan leivinpaperia
Tee näin:
Laita juustosiivu leivinpaperipalan päälle.
Laita mikroon täydelle teholle 1,5 -2 min. (Riippuu vähän
mikrosi tehosta.)
Huom: Noin 2 min on testattu 1-2 juustopalalla kerrallaan.
Jos haluat tehdä useamman yhdellä mikrotuksella, niin myös aikaa täytyy
pidentää.
Vinkki: Pilko Edam- tai Emmental juustoa pienemmiksi
paloiksi ennen mikroon laittoa. Käytä kuin vhh-suolakekseinä tai – sipseinä.
Idea bongattu vähähiilihydraattisesta FB-ryhmästä ja
innostuin kybällä.
Mukavaa alkavaa viikkoa
//tiina
6 kommenttia
Miten tekisit, jos ei ole taloudessa mikroa? Mikrohan tappaa kaikki vitamiinit!
VastaaPoistaUunissa, kiertoilma jos on. Joku 220*C veikkaisin noin 15 min. Kyttäilyä uunin luukulla koska alkaa kunnolla pullistua ja kiehua ?
PoistaSe on se kuumennus, joka tappaa vitamiinit, ei mikro.
PoistaJuuston varaan ei kyllä kannata vitamiinien saantia jättää. :-D
PoistaNo onpas tämä...!
VastaaPoistaÄläpä :D Joko teillä mikron ovi paukkuu? :D
Poista