*Kaupallisessa yhteistyössä SJØ:n kanssa
Valmista vartissa!
Pasta on arkiruokaa parhaimmillaan, Pastaruoka on nopea valmistaa
ja maistuu kaikille.
Tämä sitruunainen lohi-pestopasta noudattelee myös tätä
samaa linjaa - mausta ja ulkonäöstä tinkimättä.
Herkullinen, raikas ja värikäs kastike SJØ Lohi Jauhelihasta valmistuu
samassa ajassa kuin pasta kiehuu.
SJØ Lohi Jauhelihaa on helppo käyttää. Se kypsyy nopeasti. Sitä ei ole pakastettu, ei sisällä ruotoja, ei lisättyä vettä tai suolaa.
Sitruunainen lohi-pestopasta 4.lle
Tarvitset:
- 300 g SJØ Lohi Jauhelihaa
- n. 300 g pastaa
- 2-3 rkl vihreää tai punaista pestoa
- ½ pienehkö sipuli silputtuna tai noin 10 cm purjosipulia silputtuna
- ½ sitruunan mehu ja kuori raastettuna
- 200 g ranskankermaa
- n. ½ dl vettä tai maitoa
- kourallinen kirsikkatomaatteja halkaistuna
- n. ½ dl tuoretta basilikaa silputtuna
- maun mukaan suolaa ja pippuria myllystä
- hieman öljyä tai voita paistamiseen
Tee näin:
Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
Kuullota sipuli tai purjosipuli öljyssä tai voissa.
Lisää lohijauheliha ja ruskista kevyesti.
Lisää sitruunamehu ja kuori, sekä ranskankerma ja
vesi tai maito. Anna kiehahtaa.
Lisää kirsikkatomaatit. Mausta suolalla, pippurilla
ja tarkista maku.
Lisää lopuksi tuore basilika ja sekoita kevyesti.
Kaada pastan keitinvesi pois ja mausta pasta pestolla.
Anna maustua ja vetäytyä pari minuuttia
Tarjoile lohijauhelihakastike ja pestopastan kanssa.
Koristele pasta-annokset halutessasi SJØ liemikatkaravuilla
SJØ Lohi Jauheliha on tuoretuote. Sitä ei ole pakastettu, eikä lisätty vettä tai suolaa. |
SJØ liemikatkaravut ovat aina varma valinta. |
Lisää inspiraatioita SJØ Lohi Jauhelihasta
Tinskun keittiön -blogista
Täyteläinen lohi-porkkanalasagne
2 kommenttia
Kerrassaan herkullinen ja nopeatekoinen herkkupasta! Eikä ruokailumaisemissakaan ole moittimista.
VastaaPoistaKiitokset. Nopeat reseptit on kyllä etätöissäkin niin luksusta. Ehtii ruokkiksella valmistamaan ja vielä itsekkin syömään <3
VastaaPoista