Helpot ja nopeat Perunarieskat |
Maailman helpoimmat ja nopeimmat perunarieskat
Onnistuu myös gluteenittomana
Tässäpä sitten niin helppo ja niin nopea herkullisen
perunarieskan ohje, ettei toista. Ainoa vaara on, että alat tekemään näitä
päivittäin.
Kokeilu siis omalla vastuulla :D
Tarvitset:
1 dl perunamuusijauhetta
3 dl vettä
1 kanamuna
1 tl suolaa
3 dl vehnäjauhoja tai gluteenittomia jauhoja
Tee näin:
Sekoita vesi perunamuusijauheeseen, lisää suola ja kananmuna
sekoittaen
Lisää jauhot parissa erässä sekoittaen. Älä vaivaa.
Nostele taikinaa lusikalla pellille (n. 9 -10 nokaretta)
Taputtele jauhoisin käsin muutaman mm vahvuisiksi pyöreiksi
rieskoiksi ja pistele haarukalla.
Paista 230 -250 *C noin 12-13 min.
Vinkki:
Voit käyttää myös aterialta jäänyttä muusia. Tarvitset sitä
noin 4 dl. Lisää tarvittaessa hieman nestettä.
Voit laittaa taikinaan myös porkkanaraastetta.
Nesteeksi sopii myös maito, piimä tai kasvimaito.
Tämän helpompia ja silti niin herkullisia rieskoja ei voi olla.
Aiotko kokeilla?
Tässä vielä video-ohje YouTube tililtäni
//tiina
Lähetä kommentti